Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Gyakori kérdések

1. Hol találom az aktuális állásajánlatokat?
Az aktuális állásajánlatokat az Erste Bank honlapján, a Karrier oldalon az Állásajánlatok menüpontban lehet megtekinteni. Itt a magyarországi lehetőségek mellett a nemzetközi, Erste Group tagországaiban nyitott állások is megtekinthetőek.

2. Hogyan pályázhatok, mit kell tennem?
Pályázni az álláshirdetésnél megjelölt határidőig lehet a Karrier oldalon történő online regisztrációval.

3. Mi történik a beküldött pályázatommal?
A beküldött pályázatokat első körben a pozíciónál megjelölt HR kontaktszemély értékeli. Az értékelés során először a munkakör betöltéséhez szükséges feltételek meglétének ellenőrzése történik. Ezt követően kerülhet sor a pályázatok továbbítására a kiírt pozíció közvetlen felettesének, valamint az első körös interjúkra.

4. Hogyan történik a kiválasztás? Mire számítsak az interjún?
A pályázatok értékelése után jellemzően személyes interjúk keretében folyik a kiválasztás (ezt megelőzheti valamilyen szakmai feladat elkészítése írásban vagy telefonos interjú is). A személyes interjúk a pozíciónál megadott HR kontaktszemély és / vagy a pozíció közvetlen vezetőjével történik.

5. Mennyi idő után kapok visszajelzést, mennyi ideig tart a kiválasztás egy pozícióra?
A pályázati beadási határidőhöz számítva kb 1.5 hét múlva történhet az első visszajelzés, amiben arról tájékoztatjuk a pályázókat, hogy önéletrajz alapján bejutottak-e a kiválasztás második körébe (szakmai feladat vagy/és telefonos interjú vagy/ és személyes interjú).

A személyes interjúk általában a pályázati határidő után kb 1.5 héttel kezdődnek meg, és jellemzően 2-3 hét után tudjuk lezárni.

Összességében elmondható, hogy egy kiválasztási folyamat teljes időtartama kb 4-6 hetet vesz igénybe.

6. Kapok-e visszajelzést a pályázatommal kapcsolatosan?
Legkésőbb a kiválasztási folyamat teljes lezárásakor minden, az adott pozícióra beérkező pályázónak értesítést küldünk. Ezen kívül igyekszünk a kiválasztási folyamat egyes szakaszaihoz kapcsolódóan is megtenni a vonatkozó értesítéseket.