Mert van víziónk.

Az Erste Csoport 200 éve van jelen a közép-kelet-európai régióban, alapelvünk a kezdetek óta változatlan: a jólét elterjesztése és megszilárdítása. Azért járunk be nap, mint nap dolgozni, hogy vállalatunk több évszázados tapasztalatát felhasználva, segítsük növelni az emberek pénzügyi önbizalmát. Nekünk az a siker, ha az ügyfeleink tudatosabb pénzügyi döntéseket hoznak, ha magabiztosabban használják a digitális eszközöket, ha kevésbé lesz frusztráló számukra a mindennapi banki ügyintézés. Ha hisznek magukban.

Munkavállalóinkkal és vezetőinkkel tulajdonosi szemlélettel dolgozunk és folyamatosan arra törekszünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Teszünk azért, hogy mindennap fejlődjünk és egyre jobbak legyünk.

Van lehetőségünk változtatni, újítani akár folyamatainkon, akár technológiánkon, egy nagyon gyorsan változó pénzügyi környezet igényeire reagálva, ami izgalmas és sokszínű. Ehhez a Te véleményedre is szükségünk van.

Nem csak egy pénzintézet vagyunk, hanem élethelyzetek megoldói, amelyek olykor a pénzbeli támogatáson túl személyes hozzájárulást is igényelnek tőlünk. Éppen ezért alakult meg a +1 tett társadalmi felelősségvállalás programunk, amely keretein belül lehetőség van megtapasztalni a közösség erejét és átélni a segítségnyújtás örömét.

Mert nálunk fejlődhetsz.

Hiszünk a munkatársainkban és a folyamatos fejlődés nélkülözhetetlenségében. Ezért rendszeresen induló képzések és tanfolyamok támogatják fejlődésedet és segítenek céljaid elérésében, karriered építésében. Fontos számunkra az innováció, ezért lehetőséget teremtünk arra, hogy újításokat vezess be és ezáltal Te is új tapasztalatokkal gazdagodj.

Különböző programjainkon keresztül lehetőséged van betekintést nyerni a társterületek működésébe és folyamataiba, így megismerheted a teljes banki működést.

Változatos utakat járhatsz, mert számos, különböző területtel rendelkezünk és támogatjuk a belső karrier utakat is.

Mert szeretjük, ha jól érzik magukat a kollégáink.

Tudjuk, hogy elégedett ügyfél nincs elégedett munkatársak nélkül. Ezért barátságos és inspiráló munkahelyi környezettel, izgalmas közösségi élettel várunk.

A home office lehetőségének bevezetésével a felszabadult területeket a központunkban, új közösségi terek kialakítására használtuk. Ha nem ragaszkodsz a hagyományos irodai elrendezéshez, nálunk a helyed, hiszen babzsák-fotelekben vagy akár kanapén ülve is dolgozhatsz.

Szereted a túrázást vagy a jégkorongot? Biztos, hogy találsz nálunk hasonló érdeklődésű kollégákat, így akár a saját klubodat is megalapíthatod!

Közösségi kezdeményezéseink segítenek abban, hogy más területen lévő kollégákat is megismerj.

Mert versenyképes juttatásokat adunk.

Nézd meg Juttatások menüpont alatt.

Megnézem az állásajánlatokat