Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Gyakornoki program

Felfedezőket keresünk új gyakornoki programunkhoz!

Eldöntötted már, mivel szeretnél foglalkozni diploma után? Vagy egyelőre csak azt tudod, hogy érdekel a bank szektor? Lelkes vagy, és meg akarod mutatni, hogy mire vagy képes?

Mi az Ersténél tudjuk, hogy mennyire meghatározó élmény a gyakornoki pozíció a karrier elindításában. Ezért a gyakornoki program elsődleges célja, hogy tanulj, fejlődj és, hogy veled együtt építsük a jövő bankját.

Ledöntjük a sztereotípiákat, és igazi kihívásokban mutathatod meg, hogy mire vagy képes!

Évente több mint 100 gyakornoki pozíciót hirdetünk meg Budapesten és vidéken, felsőfokú nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára.

Alakítsuk ki együtt az Erste Expedíció közösségét!

Mi mit adunk ehhez:

 • Orientációs tréninget és kifejezetten az Expedícióra szánt Navigátort, azaz kézikönyvet, hogy segítsünk a bankba való beilleszkedésben.
 • Gyakornoki csoport tagjaként a számotokra kialakított kommunikációs csatornát, hogy azon keresztül tudjuk közvetlenül tartani a kapcsolatot.
 • Projekt programot, ahol szakmai mentorok irányításával, más gyakornokokkal közösen megmutathatod, hogy mire vagy képes egy kihívást jelentő szakmai feladatban.
 • Karrier tanácsadást, ahol választ kaphatsz karrierlehetőségeket érintő kérdéseidre és abban is segítünk, hogy merre érdemes továbblépned és ehhez mit kell tenned.
 • Kerekasztal beszélgetéseket, kifejezetten azért, hogy szakértők szemüvegén keresztül felfedezhesd a bankot, megismerd a különböző szervezeti egységeket.
 • Különböző közösségi rendezvényeken (Erste nap, Erste Pub, Erste Clubok) valamint szakmai fórumokon (Tudásakadémia, Kiválóság percek) való részvételi lehetőséget.

És hogy hogyan tudod a maximumot kihozni az Expedícióból a nálunk töltött idő alatt?

 • A legfontosabb, hogy legyél lelkes, motivált, és a legtöbbet akard megtudni az Expedíció során!
 • Mindig kérdezz és jegyzetelj! Ha valamit nem értesz, kérdezd meg még egyszer!
 • Legyél nyitott a visszajelzésekre, proaktívan keresd az alkalmakat, amikor vezetődtől, kollégáidtól értékelést kaphatsz a munkádról. Kérdezd meg, hogy miben tudnál még fejlődni, munkáddal a kitűzött célok felé haladsz-e? A visszajelzéseket hasznosítsd legjobb tudásod szerint a fejlődésed érdekében!
 • Teljes értékű Erstésként tapasztald meg a bank nyüzsgő világát, élj a lehetőségekkel, vegyél részt a közösségi életben és a szakmai műhelyben egyaránt!
 • Hallasd a hangod, mert itt kíváncsi fülek várnak! Láttasd magad, hogy felfigyeljünk rád és egy lehetséges állásajánlattal fejezd be az Expedíciót!
 • Építsd a szakmai kapcsolati hálódat! Vedd fel a kapcsolatot a gyakornok társaiddal, hiszen karrieretek egyszerre fog fejlődni! Bújj ki az asztalod mögül, és ismerj meg másokat!
 • Ápold a kapcsolatokat, amiket kiépítettél, hiszen szakmai sikeredhez hosszú távon ez elengedhetetlen!

A személyesség jegyében arra buzdítunk, hogy élményeidet másokkal is megoszd, és ezzel megmutasd, hogy mi valóban ledöntjük a bankokról kialakult sztereotípiát. Az Erste Expedíció résztvevőjeként lehetőséged lesz az Erste Facebook oldalán posztolni tapasztalataidat.

Ha szeretnél az elsők között lenni, aki részt vesz az Erste Expedíción, akkor keresd meg a leginkább hozzád illő gyakornoki pozíciót, és ne habozz jelentkezni! Mi várunk rád!

Aktuális gyakornoki pozíciók

A jövő bankja bennünk van!